Tattoo

Tatoeages tijdens de zwangerschap

Wanneer je besluit om je tenen in body art te dopen, verwacht je een diepgaande verandering van binnen en van buiten. Om precies te zijn over tatoeages, ze zijn alleen geen extra decor op je huid, we weten dat het veel meer is dan dat. Elk individu heeft een verhaal dat ze hun hele leven willen koesteren en niets is beter dan een tatoeage te krijgen die je elke dag aan je verhaal herinnert. Elke keer dat je een tatoeage krijgt, versterkt het je schoonheid en viert het je verhaal gracieus.

Tatoeages zijn als een verse wond op je lichaam. En verse tatoeages zijn vatbaar voor bacteriële huidinfecties. Dus, een ding dat je moet begrijpen, is dat tatoeëren terwijl je zwanger bent een beetje riskanter is. Het brengt het risico met zich mee van veel door bloed overgedragen ziekten, zoals HIV en Hepatitis, als je het niet krijgt van een gerenommeerde en professionele tattoo-studio die het hygiëneprotocol van medische kwaliteit volgt. En de kans is groot dat dit ook op je ongeboren baby kan worden overgedragen. Het is dus erg belangrijk om een ​​gerenommeerde studio te kiezen die bekend staat om het hygiëneprotocol van medische kwaliteit.

Daarnaast moet je ook de inkten/pigmenten controleren die door de tattoo-studio worden gebruikt, aangezien sommige tattoo-inkten schadelijke ingrediënten bevatten, zoals kwik of lood. Dit zijn ook dingen die uw lichaam tijdens de zwangerschap kunnen beïnvloeden. Zoals altijd is het zeer essentieel om schadelijke producten voor zwangere vrouwen te vermijden.