Tattoo

Tatoeagetrend

 

Introverte mensen zijn mensen die liever minder tijd met anderen doorbrengen. Het zijn solitaire individuen die graag over hun eigen gedachten piekeren. Introverte mensen zijn raadselachtig, maar ze koesteren fascinerende gedachten. Af en toe kan het moeilijk zijn om iemand met zo’n unieke persoonlijkheid te begrijpen. Als het gaat om visuele expressies, zijn ze er niet erg bedreven in. Het is alleen een kwestie van het juiste item vinden om ze uit te beelden.

Aquarel tatoeages, zoals de naam al aangeeft, zijn kunstwerken die het lichaam als canvas gebruiken en delicate gradiënten en textuur aan de huid geven. Een geweldige aquareltattoo creëert het uiterlijk van een echt ding of concept dat in je opkomt. Het is alsof ze vloeistoffen zijn, stromend en aantrekkelijk voor het zicht. En hun vloeibaarheid maakt ze vleiend.

Rêveuse is Frans voor Droom. Wat een simplistisch schrijven, maar wat een diepgaande boodschap. Introverte mensen waarvan bekend is dat ze diepe dromen hebben, zouden dit een goede match vinden.

Er zijn een aantal manieren waarop deze prachtige aquarel derwisj uw verwachtingen overtreft. Onze kunstenaar besloot een vleugje kleur toe te voegen om de echte geest van de persoonlijkheid van de derwisjen over te brengen.