Tattoo

Soorten tatoeages

Minimale dierenriemtattoos zijn een rage onder meisjes die op zoek zijn naar betekenis. Dierenriemontwerpen geven een enorme betekenis aan kenmerken en eigenschappen weer. Dit getuigt van sterke overtuigingen en een sterk gevoel van motivatie voor velen. Meisjes houden ervan om te pronken met hun sterrenbeeld, en dit maakt het een populair ontwerp voor hen.

Apollo is de god van boogschieten, muziek, dans, waarheid en profetie, genezing en ziekten, de zon en licht, poëzie en nog veel meer. Apollo staat bekend als de zoon van Zeus en Leto. Dit is slechts een abstracte afbeelding van de genoemde god. Minimalistisch, fris, klein en eenvoudig.

Last but not least zijn vrouwen ook geïntrigeerd door verschillende religieuze ontwerpen die vaak werden gezien als tatoeages voor mannen. Met de veranderende trends laten meisjes geen middel onbeproefd om hun aanwezigheid te markeren. Onder deze zijn Lord Ganesha, Lord Shiva, de heilige lotus, de zeven chakra’s en andere dergelijke ontwerpen die veel aandacht trekken bij vrouwen.

Elk deel van dit universum is slechts een amalgaam van verschillende energieën, en je lichaam is er slechts een heel klein deel van. Er was geen wetenschap en technologie voor nodig voordat onze voorouders wisten dat ook ons ​​lichaam uit energieën bestaat, en ze noemden ze de 7 chakra’s. Chakra is een oud Sanskrietwoord dat letterlijk wiel betekent. Deze tatoeage hier is slechts een artistieke weergave van hetzelfde concept. Coole dingen toch?