Tattoo

Permanente make-up bij Tbmedical

Permanente make-up kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo kan het u helpen een mooie oogopslag te creƫren of juist een verzorgde uitstraling. Daarnaast zijn er talloze andere toepassingen mogelijk, zoals het opvullen van littekens of het optrekken van ooglidranden.

In de meeste gevallen wordt permanente make-up aangebracht met een dunne naald, waardoor er kleine puncties in de huid ontstaan. Hierdoor kan pigmentatie diep in de dermis (huidschilfers) terechtkomen. Dit zorgt ervoor dat de pigmentatie langer blijft zitten dan wanneer het oppervlakkig in de huid aangebracht zou worden.

Permanente make-up kan ook helpen bij het corrigeren van asymmetrie in het gezicht of bij het optrekken van mondhoeken. Er zijn vele verschillende technieken om dit te bereiken, en uw arts of specialist kan u adviseren over welke techniek voor u geschikt is.

Zo kan permanente make-up aangebracht worden aan de wenkbrauwen. De wenkbrauwen kunnen dan permanent in een gewenste vorm gezet worden, zodat u nooit meer hoeft te plukken of te epileren. Ook kan het mooie ogen framen en oneffenheden wegwerken.

Wenkbrauwen zijn immers het mooiste gezichtselement. Wenkbrauwen dragen namelijk bij aan de uitstraling van je gezicht. Ze hebben invloed op hoe je eruit ziet en daarom is het voor veel mensen tegenwoordig een must om ze mooi eruit te laten zien.

Tbmedical is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om u te helpen het beste resultaat te bereiken. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw huid in goede staat blijft.